fbpx

Ervaringen

Deze ondernemers gingen je voor…

 

Kirsten Burg-Lehmkuhl

“Ik wilde graag zelf mijn website bouwen, maar mij niet eerst in alle technische geneuzel verdiepen. Toen bleek Linda’s aanpak perfect bij mij te passen. Ik heb uit en een aantal website formats de voor mij meest passende kunnen kiezen. Die heeft zij voor mij klaargezet. Vervolgens heeft zij mij er gedurende één dag via Zoom “doorheen gefietst” en uitgelegd hoe ik alles naar eigen smaak en wens kan aanpassen, pagina’s kan verwijderen en toevoegen etc. Dat deed zij heel geduldig, en de informele omgang met haar vind ik ook heel prettig, dat past goed bij mij.
Ook na deze dag kan ik overigens nog steeds vragen stellen als ik ergens niet uitkom.
Ik ben erg blij met deze aanpak en met Linda’s hulp. Nu ben ik zelf in control en kan ik helemaal zelf mijn website bijhouden. Een echte aanrader voor wie dit ook wil!”

Petra van Straaten

“De workshop ‘Je Bedrijf Online In 1 Dag’ van Linda de Pagter kan ik iedereen aanraden. Je leert écht in een dag alles wat je moet weten om een website te bouwen. En, als je naderhand vragen hebt, kan je nog steeds bij Linda terecht. Binnen no time krijg je antwoord, vaak in de vorm van een filmpje waarin Linda stap voor stap laat zien wat je moet doen. De antwoorden deelt ze overigens ook meteen in de speciale FB groep, zodat anderen er ook iets aan hebben.

De workshop is geschikt voor ieder niveau. Als enige deelnemer aan mijn workshopsessie was ik een absolute beginner in WordPress. Knap hoe Linda ervoor zorgde dat ik aangehaakt bleef, zonder dat de rest van de groep op mij hoefde te wachten. Echt een kanjer!”

Esther Loorbach

“Het is heel fijn samenwerken met Linda. Ze heeft aan een half woord genoeg, werkt snel en – heel belangrijk – met een lach en een oplossingsgerichte houding.

Linda heeft ervoor gezorgd dat ik in een hele korte en overzichtelijke tijd een professionaliseer slag heb kunnen maken met mijn website. Van een zelf ‘geknutselde’ versie in jimdo, naar een op maat gemaakte website die precies bij mij, mijn stijl en mijn werk past.

Wat ik verder zeer prettig vind is dat Linda een website heeft afgeleverd die klaar is voor de toekomst. Alle potentiele toeters en bellen zijn mogelijk, echter ze heeft goed in de gaten gehouden wat ik nu nodig heb. En daarmee laat ze haar gedegen betrouwbaarheid zien.

Dank je wel Linda voor je hulp, kennis en ervaring. Het was/is een feestje om je samen te werken.”

Madelon Rijkers

“Linda werd mij aanbevolen door iemand wiens mening ik erg belangrijk vind. Ze bleek een gouden keus en ik ben zo blij met mijn nieuwe website.

Ze luisterde naar wat ik wilde en wist precies hoe ze de functies moest creëren die ik wilde. Daarnaast heeft ze een perfect oog voor detail en illustreert ze dingen met mooie plaatjes.

Ze was altijd bereikbaar voor vragen, hielp me met de technologie en nam letterlijk alles uit mijn handen. Fantastisch!

Ze is een leuke persoonlijkheid die haar vak verstaat en die oog heeft voor haar klanten. Een enthousiast mens en ik kan haar van harte aanbevelen.”

Sandra Molina Mesas

“Mijn website draagt een baljurk nadat Linda eraan gewerkt heeft 🙂 Ik krijg er continu complimenten over. Het ziet er strak en duidelijk uit. Ik ben er heel trots op.

Wat ik helemaal te gek vind is dat ik direct een berichtje krijg als iemand zich heeft aangemeld voor een van mijn lessen. Super! Dank je wel Linda! “

Sheryl Zen Ruffinen

“Ik heb Linda ontmoet op een yoga retreat in Portugal en we hadden direct een klik. Toen ik vertelde dat ik artiets ben, vertelde ze dat ze websites maakt voor artiesten. De rest is geschiedenis. Ik ben al 3 jaar artiest en ben nooit aan het maken van een website toegekomen. IT is niet mijn ding. 

Vanaf het begin begreep Linda precies mijn ideëen, mijn concept. Ik stuurde haar rauw materiaal en zij deed haar ding.

Dank je wel Linda!

Sabine Schleich

“Ik was aan het overwegen of ik een website wilde hebben om mensen te kunnen helpen hun leven te transformeren.

En uit het niets was daar ineens Linda die ‘toevallig’ websites maakt. Ze voelde precies aan wat ik wilde en vertaalde dat in een website die mij precies vertegenwoordigt.”

Desiree Groen

“Dankzij de schatten van DNT heb ik een super coole website die ik kan aanpassen precies zoals ik het wil.

Echt alles is mogelijk met hun website pakketten. Dit is voor iedereen die een website nodig heeft

Je betaalt een klein bedrag per maand. Voor mij als plaatjes denker, is dit hemels. Ik kan alles aanpassen wanneer en waar ik het wil en dat is fantastisch aangezien er veel verandert op mijn website.

Wat een feest!”

Jeanine Aerssens

Ik ben bij Linda terecht gekomen na een minder goede ervaring met een andere webbouwer. Wat een verademing was dat! Snel contact kunnen leggen, afspraak in kunnen plannen, vlotte reactie op mailtjes. 
Niets is Linda te gek. Ik heb haar verschillende keren gevraagd iets te veranderen, weer terug te plaatsen of toch nog een andere foto. Iedere keer deed Linda wat ik vroeg. Als ik al die wijzigingen niet gedaan had, had ik binnen een week een nieuwe website gehad. 
Ik kan Linda ten zeerste aanbevelen. Snel, kundig, eerlijk dat is Linda. Met trots laat ik mijn website aan iedereen zien. Een beetje van mezelf en heel veel van Linda!

Karianne Kalshoven

“Linda heeft mij geholpen met een up-to-date website die weer helemaal bij me past. Ik kwam bij Linda, omdat mijn website niet meer bij mij en bij mijn doelgroep en missie paste.
Ik vind het erg fijn dat Linda met templates werkt, waardoor je helemaal de look en feel tot je krijgt. En de template is niet statisch, je mag altijd aanpassingen vragen.
Ze werkt, snel en nauwkeurig. Het is fijn om met haar samen te werken. Korte lijnen, snel schakelen, en altijd mooi.” 

Linda van Rijen

“Ik ben blij! Superfijn samengewerkt met Linda met een geweldig mooie, frisse, sprekende website als resultaat!

Linda heeft goed geluisterd naar mijn wensen en aangevoeld wat bij mij past. Ze denkt mee, is duidelijk en werkt snel. Wat mij betreft echt top!”

Ilja Weijers

“Jaren terug heb ik voor mijn bedrijf zelf een site in HTML/ dreamweaver gemaakt , maar de looks lieten erg te wensen over..

Nu ik toe ben aan een professionelere look, maar dit toch op een goedkope manier zelf wil doen, was de workshop ‘Je bedrijf online in 1 dag’ een fantastische manier om heel snel de basis onder de knie te krijgen om een professioneel resultaat neer te kunnen zetten.

Linda legt alles rustig uit, neemt de tijd om individuele vragen behandelen en ze geeft ook na de workshopdag veel tips en filmpjes hoe je verder kunt met de problemen waar je tegenaan loopt.

Al is het online, het voelt heel persoonlijk en dichtbij!”

Rachel Vermeulen

“Ik heb onlangs een online workshop gehad met Linda De Pagter.

Ik heb al veel workshops gedaan, maar dit was toch wel de leukste en leerzaamste. Zelf een website maken kan behoorlijk moeilijk en lastig zijn.

In deze workshop ga je stap voor stap aan de slag. Alles word erg duidelijk uitgelegd, en je krijgt ook de tijd om de stapjes uit te voeren. Je kunt ten allen tijde vragen stellen en deze worden ook beantwoord.

Nog belangrijker is, dat ook al je vragen worden beantwoord na de workshop. Super bedankt Linda, je doet het onwijs goed!!”

 

Rosa van Veen

“Samenwerken met Linda is prettig. Linda is modern, weet gevoel goed te vertalen.

Linda is van vele markten thuis en heeft heel veel kennis en ervaring in ondersteunen van diverse bedrijfsprocessen en websiteondersteuning.

In de samenwerking ervaar ik vertrouwen, warmte en accuraat handelen.

Linda weet prioriteiten goed te onderscheiden en is flexibel. Een fijne en betrouwbare samenwerking op afstand!

Erg prettig.”

Myra de Wildt

“Linda heeft mijn website voor Happy Single Moms naar volle tevredenheid gerestyled. De weg ernaar toe, was ook zeer prettig. Het was heel fijn om met Linda samen te werken. Ze is heel vriendelijk, biedt service en ze werkt razendsnel.

Ze dacht met me mee gedurende het gehele proces en heeft hoge kwaliteit geleverd.”

Michelle Frederickx

“Een perfecte layout. Top professional, de beste service ooit en een fantastische website gemaakt door een fantastisch mens. 

Dank je wel Linda!”

Gerrit de Haan

“Ik deed het liefst altijd alles zelf, zoals ik ook ooit mijn eigen website heb gemaakt. Gewoon omdat ik zelden iemand ontmoet die mij begrijpt of aanvoelt wat ik wil.

Totdat ik Linda ontmoette.

Ze voelde me niet alleen perfect aan, ze was ook in staat om mijn visie om te zetten in een fantastische, perfect functionerende website. Ik wist niet dat zulke mensen bestonden. Linda is fantastisch!”

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?